SİVAS / MERKEZ - İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi

Ara

Öğrencilerimize afet farkındalık bilinci kazandırmak ve olası afet durumlarında yapılması gerekenleri öğrenmelerini sağlamak adına, okulumuzda "Afet Farkındalık Saati" faaliyeti sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirikdi.

Ara

Doğal kaynakların verimli kullanılması, atık miktarlarının azaltılması, atıkların geri dönüştürülmesi ve atık yönetimine dikkat çekmek amacıyla okulumuzda “Sıfır Atık Eğitimi” düzenlenmiştir. Sivas Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görevli çevre mühendisi Furkan Yıldız tarafından verilen eğitimle öğrencilere sürdürülebilir bir  çevre anlayışında sıfır atık sisteminin önemi anlatılmıştır. Öğrencilerimiz için oldukça verimli geçen eğitimde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz bünyesinde Çevre Koruma Kulübü tarafından Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında ‘Atık Yağ Toplama Kampanyası’ başlatılmıştır. Çevremizi korumak adına biriktirilen atık yağlar belediye ekipleri ile işbirliği içerisinde atık sularımızı kirletmeyecektir. Gelecek nesillerimize temiz bir çevre için herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri arasında Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı anısına masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuz Erkek Futbol Takımı, Sivas Okul Sporları Kapsamında Yapılan Genç Erkekler Futbol Turnuvasında İl Üçüncüsü Olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve Tüm Öğrencilerimizi Kutlarız.